SÖKE'DE KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRAYAN KADIN YARALANDI

Olay, Söke'ye bağlı Cumhuriyet mahallesi Diyaliz Merkezinin karşısında bulunan parkta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Semra Kara parkta yürüyüş yaptığı sırada sahibiyle birlikte gezen bir köpeğin saldırısına uğradı. Kolundan yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"ANİDEN ÜZERİME ATLADI" 

O anları anlatan Semra Kara, "Parkın yürüyüş yolundaydım. Sahibiyle birlikte gezen bir köpek vardı. Bende yürüyüş yaparken aniden köpek üzerime atladı. Köpeğin ağzında herhangi bir tasma yok, koruyucu bir şey yoktu. Tasmasını serbest bırakmışlar köpeğin. Aniden üzerime geldiğini görünce korktum direk koluma saldırdı. Kolumdan et parçası kopardı daha sonra parmaklarımı ısırmaya başladı. Ondan sonra ben kurtarın diye bağırırken sahibi geldi. Zar zor köpeğin ağzından kurtuldum. Daha sonra ambulans geldi ve hastaneye sevk edildim" dedi.

Tedavisinin ardından şikayetçi olduğunu belirten Kara, "Pitbul cinsi köpekler için önlem alınması şart. Bugün benim canım yandı. Bir başkasının yanmasın. Kurtuluşum adeta bir mucize. Yüzüme, gözüme saldırabilirdi, boğazımdan saldırabilirdi, kolumdan damarımı koparabilirdi. Sağ elimi kaybedebilirdim. Hatta ölebilirdim. Sahibinin yardımıyla zor kurtuldum. Yetkililerin acilen tedbir alması gerek" şeklinde konuştu.

SÖKE OLAY