Halit Şakar Birlik Başkanı oldu

Yaklaşık 1 ay önce vefat eden Aydın-Muğla İlleri Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanlığı için seçim yapıldı.

Aydın'da toplanan S.S.Aydın Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet  Kooperatifleri Birliği yönetim kurulu üyeleri yeni başkanını belirledi.

Yapılan seçimde başkanlığa, birlik başkan vekilliği görevinde bulunan Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Şakar getirildi.

Halit Şakar'dan boşalan başkan vekilliği görevine ise, Köşk Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Memduh Gölcük atandı.

"Görevi devralmanın acısını ve onurunu yaşıyorum"

Necip Saraç'ın vefatı sonrası boşalan 43 Kefalet Kooperatifinden oluşan S.S.Aydın Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'nin yeni başkanı Halit Şakar, "Necip Saraç; Arkadaşım, abim örnek aldığım taktir ettiğim kıymetli Başkanımızın görevini devralmanın hem acısını hem onurunu yaşıyorum. Bana düşeni en iyi şekilde yapacağım. Gözün arkada kalmasın kadim dostum. Mekânın cennet olsun. Allah bizlere yokluğun için sabır ihsan eylesin” dedi.

Söke Olay