Söke MHP'de Ömer Akalın yeniden aday

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kongre sürecinin belli olmasıyla birlikte, göreve devam etmek isteyen ilçe başkanları da adaylıklarını açıklamaya başladı.

4 yıldır MHP Söke İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Ömer Akalın da, Ağustos ayı içerisinde yapılan kongrede yeniden aday olduğunu söyledi.

"Bir dönem daha görev almak istiyoruz"

Kongre ile ilgili olarak henüz kesin bir tarih belirlemediklerini kaydeden Başkan Akalın, "Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttüğümüz bir dönemi tamamlamak üzereyiz. İlçe yönetimindeki arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucu bir dönem daha görev almak istiyoruz. Yönetimde yapacağımız bir kaç küçük değişiklikle yolumuza devam etmeyi planlıyoruz. 4 yıl önce aldığımız ülkü bayrağını daha yükseklere taşımanın gayreti ve azmi içerisindeyiz.Allah'ın izniyle kongremizi yapıp, oluşturacağımız güçlü yönetim kadrosuyla yerel seçimler için çalışmaya başlayacağız" dedi.

Ömer Akalın, Söke Ülkü Ocakları Başkanı iken 2019 yılında MHP Söke İlçe Başkanlığına atanmış ve bir yıl sonra yapılan kongrede güven tazelemişti.

Hüseyin Işık-Söke Olay