Yeni Başkan Orhan Varol

Ak Parti Söke İlçe Teşkilatı'nda geçtiğimiz günlerde yaşanan ilçe başkanı değişikliğinin ardından Gençlik Kolları Başkanlığında da değişikliğe gidildi.

Ak Parti Söke İlçe Başkanlığı'na atanan Fatih Gürer'in yönetim kurulu listesinde yer alması beklenen Gençlik Kolları İlçe Başkanı Engin Ağaoğlu'nun yerine Orhan Varol atandı.

Atama kararını Engin Ağaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Başkan Ağaoğlu yaptığı paylaşımda, "2020 Aralık ayından bu yana gurur ile sürdürdüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı görevini Orhan Varol kardeşimize devretmiş bulunmaktayım. Bu bir ayrılık veya veda değil bayrak değişimi olduğunu belirtmek isterim, AK Gençlik lokomatiftir , AK Gençlik yetiştirir sloganlarıyla çıktığımız siyaset arenasına kendi isteğim ile Ana Kademe yöneticisi olarak devam edeceğim, Orhan Kardeşimin devraldığı bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağından şüphem ve kuşkum yoktur. İnşallah Türkiye Yüzyılı Hedefimizin Başlangıcı olan 2023 seçim galibiyetimizin ardından 2024 yerel seçimlerini de mutlak birlik ve beraberliğimiz ile Sökeyi AK Belediyecilik ile tanıştıracağız" ifadelerini kullandı.

Söke Olay