“Seçimlerde MHP’den Aday Adayıyım”

Söke Belediye Başkanlığı için aday adaylığını geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaşan Tekin Yavuz, dün akşam MHP Söke İlçe Teşkilatı’yla bir araya geldi.

“Ben bu camianın içinden gelen biriyim”

Geçtiğimiz günlerde kongresini yapan MHP Söke İlçe yöneticileri ile buluşan Yavuz, “Bu seçimlerde ben aday adayıyım. Partimizin adaylık başvurusu başladığında Allah nasip ederse, ilk başvuran ben olmak istiyorum. Çünkü ben bu camianın içinden geldim. 1993 yılından bu yana bu partinin kuruluşunda ülkü ocaklarının kuruluşunda, gençlik yapılanmasında, okullarda yıllardır bu partiye gönül vermiş biriyim. Partimizde yıllardır çeşitli seçimlere girdim, tecrübeler kazandık, eksiklerimizi gördük. Hayırlısı bugün hem adaylığımı, hem de sizlerin de seçimden sonraki kongrede başarılar dilemek için, hayırlı olması temennisiyle toplandık” dedi.

Türk Bayraklı Bozkurt Heykeli Hediye Etti

Toplantıda MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın’a Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Kahramanmaraş’ta yaptırdığı Türklüğün sembolü olan Türk Bayraklı Bozkurt Heykeli’ni hediye etti.

Toplantıya, MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, MHP Söke Belediye Meclis Üyesi ve Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, MHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Zekiye Cinkılıç ve Söke Ülkü Ocakları Başkanı Onur Şahin katıldı.

Söke Olay