Söke CHP "Ali Kemal Özcan ile yola devam" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütü, delege seçimlerinin ardından olağan kongresini gerçekleştirdi.

Söke Belediyesi Çok Amaçlı Düğün Salonu'nda yapılan kongreye, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Evrim Karakoz ve Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

"Partimizi Yeniden İnşa Ettik"

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, "Biz hep şunu söylüyoruz, ‘Partimizi fabrika ayarlarını geri döndürmek için çalıştık. Partimizi yeniden inşa ettik. Bu zamandan sonra da bu süreç için çalışmaya devam edeceğiz. Bu hususta üyelerimizin ve delegelerimizin hiç bir şüphesi olmasın. Gece-gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu önümüzdeki inşa döneminde oluşturduğumuz tüm planları, vizyonumuzu yerine getireceğiz.  Gerçekleşen kongremizin başta ilçemize ve partimize, tüm üye ile delegelerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

"2024'de Çerçioğlu'nu yüzde 70 ile Tekrar Seçtireceğiz" 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Söke İlçe Kongresinde konuşan Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu yüzde 70 oyla yeniden seçtireceklerini söyledi.

Özlem Çerçioğlu'na en büyük desteğin Söke'den geleceğine dair söz verdiğini kaydeden Akkentli, Başkan Çerçioğlu'nu yüzde 70 oy oranı ile yeniden seçtireceklerini öne sürdü.

Misafirleri Bando Ekibi ile karşıladılar

Kongreye gelen misafirlerin ve delegelerin kapıda bando ekibi ile karşılandığı kongrede, partililer oylamaya geçildiği sırada müzikler eşliğinde halay çekti.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Ali Kemal Özcan 264 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.

CHP Söke İlçe Teşkilatının Ali Kemal Özcan başkanlığındaki yeni yönetiminde, Nursen Tunç Kaskan, Mustafa Kemal Çakır, Tevfik Öğünç, Aylin İşgören, İlkyaz Özat, Hasan Tolga Çalık, Haluk Yalçınöz, Emine Çoban, Erol Karakaya, Semih Köseoğlu, Yalçın Değerbilir, Ege Kandemir, Kıymet Taşyumru, Öner Faruk Ünalkızılırmak ve İlhan Kaya yeraldı.

Hüseyin Işık-Söke Olay