SÖKE'DE ÜLKÜCÜ CAMİAYI BULUŞTURAN YEMEK

Ülkü Ocakları Söke İlçe Başkanı Onur Şahin, Söke'de ülkücü camiayı buluşturan birliktelik yemeği düzenledi.

Söke Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen yemeğe, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, Söke Ticaret Odası Meclis Başkanı Veysel Kara, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sakalar, Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek, Söke Demirciler Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Söke Elektrikçiler Odası Başkanı Güngör Gümüş, Söke Lokantacılar Odası Başkanı Şeref Başar, Başkan Vekili Bülent Usta, Söke Kahveciler Odası Başkanı Ali Öztürk ile çok sayıda partili ve ülkü ocağı mensubu katıldı.

Ülkü Ocakları Söke İlçe Başkanı Onur Şahin yemekte yaptığı konuşmada, "Soframız çok şükür kalabalık, gönlümüz bir, düşmanımız kalabalık ama ülkümüz bir, Allah gönül ve ülkü birlikteliğimizi bozmasın. Daha kalabalık boylarda, iftar ve sahur yemeklerinde bereketle oturmayı hepimize nasip etsin" dedi.

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Hakan Karakuş da konuşmasında, "Partimizin kurucusu Alparslan Türkeş'in gösterdiği gibi birlik kuvvettir. Davamızın geleceği birliktedir. Bugün bu salonda bir kez daha görüyoruz ki; birlikteyiz, beraberiz ve kuvvetliyiz. Her birimizin ettiği ülkücü yeminde olduğu gibi ben değil biziz. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN IŞIK - SÖKE OLAY