SÖKESPOR'DA LİG HAZIRLIKLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör lig temsilcilerinden Sökespor, 2024-2025 Sezonun İlk Maçında İzmir deplasmanında Torbalıspor’a konuk olacak.

Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen ve güçlü rakibi Torbalıspor’u evinde yenmek isteyen Sökespor, lige doludizgin hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı iki hazırlık maçını farklı skorlarla kazanan Sökespor'un yarın 3. Lig ekiplerinden Kuşadasıspor ile yapacağı hazırlık maçı ertelendi.

Erteleme kararının Kuşadasıspor yönetimi tarafından alındığını belirten Sökespor Kulüp Başkanı Gökhan Atalay, "Güçlü rakibimizle önümüzdeki günlerde karşı karşıya gelmek istiyoruz" dedi.  

"KUŞADASISPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR TEST OLACAK"

Şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olduğunu göstermek istediklerini kaydeden Sökespor Kulüp Başkanı Gökhan Atalay, “Yaptığımız hazırlık maçları ile hem fiziksel form kazanıyor, hem de oyuncularımız arasındaki uyumu arttırmayı hedefliyoruz. Kuşadasıspor ile oynayacağımız hazırlık maçı bizim açımızdan çok önemli. Kuşadasıspor karşısında alacağımız sonuç,  bizim açımızdan lige hazır olup olmadığımızla ilgili çok iyi bir test olacak” ifadelerini kullandı.

SÖKE OLAY