Vali Canpolat Söke'de

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Bursa Valiliğinden Aydın Valiliğine atanan Yakup Canpolat, Aydın'ın ilçelerini gezmeye devam ediyor.

Vali Canpolat, bugünkü ilçe ziyaretini Türkiye'nin önemli pamuk üretim merkezlerinden biri olan Söke ilçesine yaptı.

Aydın Valisi Yakup Canpolat'ın Söke'de ilk durağı Söke Kaymakamlığı oldu.

Vali Canpolat'ı Söke Kaymakamlığı'na gelişinde, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, İlçe Emnniyet Müdürü Fatih Demiralp, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Emre Mengi ile daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı.

Brifingin ardından ziyaretlerine başlayacak

Karşılama merasiminin ardından Aydın Valisi Yakup Canpolat, kaymakamlık toplantı salonunda ilçe yetkililerinden brifing aldı.

Vali Yakup Canpolat Söke'de programı kapsamında, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke Başsavcısı Mustafa Atbaş, Söke Adalet Komisyonu Başkanı Tuğrul Durmaz ve Söke 1. Ağır Ceza Reisi Ebucihat Polat’a iade-i ziyaret gerçekleştirecek.

İnşaat çalışmaları devam eden Söke Yeni Hükümet Konağı’nda da incelemelerde bulunacak olan Vali Canpolat, Priene Antik Kenti ve Doğanbey Mahallesi’ni de gezecek.

Söke'de faaliyet gösteren bir zeytinyağı fabrikasını da ziyaret edecek olan Aydın Valisi Yakup Canpolat akşam saatlerinde ilçeden ayrılacak.

Söke Olay