BELEDİYE İLE TİCARET ODASI ARASINDA ORTAK PROJE POLEMİĞİ..!
BELEDİYE İLE TİCARET ODASI ARASINDA ORTAK PROJE POLEMİĞİ..!
Söke Belediyesi ile Ticaret Odası Arasındaki Farklı Görüşler, "Ortak Proje Var mı Yok mu?" Dedirtti.
Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, Salı günü gerçekleşen Söke Belediye Meclis toplantısında, Söke Ticaret Odası ile ortak bir proje yapacaklarını açıkladı.
Arıkan, "Arsayı biz veriyoruz, projeyi Ticaret Odası yapıyor" dedi.
Sakalar, "Ortada Bir Proje Yok"
Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar ise, "Ortada bir proje yok. Belediye başkanımız belki iyi niyetiyle böyle bir açıklamada bulunmuş olabilir." dedi.
Söke Ticaret Odası olarak belediyeden arsa talep ettiklerini belirten Başkan Sakalar, "ancak ortak proje konusunda oda meclisimizce alınan bir karar yok" şeklinde konuştu.
Söke Belediyesi ile Ticaret Odası arasındaki ortak proje tartışması, önümüzdeki günlerde tarafların yapacağı açıklamalarla netlik kazanacak gibi görünüyor.
Söke Olay
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.