SÖKE ÇARŞI ESNAFINDAN PANKARTLI VEDA..!
SÖKE ÇARŞI ESNAFINDAN PANKARTLI VEDA..!
Söke’de 40 Yıllık Çarşı Esnafından Duygusal Veda..
Söke Basmacılar Çarşısı’nın en eski esnaflarından biri olan Yüncü Kemal Tüter, 40 yıllık iş hayatına son vererek müşterilerine ve dükkan komşularına pankartla veda etti.
1981 yılından bu yana çarşıda esnaflık yapan 66 yaşındaki Kemal Tüter, iş yerini kapatma kararı aldı.
Dükkanının önüne astığı pankartla veda eden Tüter, hem müşterilerini hem de çarşı esnafını duygulandırdı.
Tüter, kararının özel bir sebebi olmadığını belirterek, “Artık emekli olarak bağ ve bahçemle ilgileneceğim. Esnaflık sayesinde çok dost edindim, güzel anılar biriktirdim. Tüm müşterilerime ve komşularıma teşekkür ediyorum” dedi.
Basmacılar Çarşısı’nda büyük bir boşluk bırakacak olan Kemal Tüter’in vedası, müşterileri ve meslektaşları tarafından üzüntüyle karşılandı.
Söke Olay
Aydın HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.